Daphne Jonas | Forever Rich // Kostuum op set
899
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-899,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-daphnejonas,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Forever Rich // Kostuum op set

Categorie
Film
Tags
film, hiphop, netflix, rapper
Over dit project

De film gaat over Richie die op het punt staat de grootste rapartiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn peperdure horloge. De beelden van die vernederende beroving – waarop Richie helemaal niet de bad boy is die hij wil zijn – gaan viral, wat voor Richie’s imago niet goed uitpakt. Kan Richie zijn imago herstellen of is dit het einde van zijn carrière? Van Shady El-Hamus, de maker van De Libi.

 

 

 

Regie &  Scenario: Shade El-Hamus & Jeroen Scholten van Asschat

 

Camera: Menno Mans

 

Kostuumontwerp: Vita Mees & Lisa Scheffer

Kostuum op set: Daphne Jonas met assistentie van Valerie Pos, Jessie Holtkamp, Marcella Merx & Gwen Nicole

 

Cast: Jonas Smulders (Richie), Daniel Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Krijnen (Witte Masker). Voor Jelisa van Schijndel, Martijn Oversteegen, Kendrick Etmon, Sabri Saad El Hamus, Tim Olivier Somer, Richelle Plantinga, Safae Gounane, Matteo van der Grijn, Tony van der Veer, Simen van den Berg, Finn Klinkhamer, Simon van Lammeren en Zoe Love Smith liggen er kleinere rollen in het verschiet.

 

Producent: Fiction Valley